Posts By: yogamk

КУРСЕВИ – ЕСЕН 2021

септември 5, 2021

Почетни и напредни. Во живо и онлајн преку Skype. (more…)

КУРСЕВИ ВО ЈУЛИ И АВГУСТ
во живо и онлајн
За здравје, радост и виталност! (more…)

ЈОГА СЕМИНАР НА ПЕЛИСТЕР

Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади
10 – 13 јуни 2021, хотел „Молика“, Пелистер

со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА (more…)

Потребни се нестрашливост и храброст на патот на спознавањето, патот на љубовта, велат учителите. (more…)

За подобро здравје и внатрешен мир (more…)

Семинар за медитација

февруари 20, 2021

Насочете ја својата енергија кон љубов, здравје и среќа

(more…)

Почетни и напредни курсеви и часови за бремени жени во Јога центарот и онлајн. (more…)

Успехот во животот се мери со количеството љубов што го имате – за себе, за другите, за планетата; колку умеете да давате и да примате. (more…)

Личниот мир, радоста и љубовта носат надворешна благосостојба
25 декември 2020, петок, 19 ч. (more…)

За часови онлајн пријавете се на скајп:
Yoga Centre Lidija Georgieva

За часови во Јога центарот:
Информации и уписи:
071 23 87 85, 078 488 078