Личниот мир, радоста и љубовта носат надворешна благосостојба
25 декември 2020, петок, 19 ч.

Ја води Лидија Георгиева

Во Јога центарот (ограничен број) и на скајп – за да се приклучите побарајте:
Yoga Centre Lidija Georgieva

Новогодишна мисла за размисла:

Успехот во животот се мери со количеството љубов што го имате – за себе, за другите, за планетата; колку умеете да давате и да примате.