Почетни и напредни курсеви и часови за бремени жени во Јога центарот и онлајн.

За часови онлајн, пријавете се на Skype:
Yoga Centre Lidija Georgieva

За часови во Јога центарот,
информации и уписи:
071 23 87 85  (Viber и WhatsApp)
078 488 078