Насочете ја својата енергија кон љубов, здравје и среќа

МЕДИТАЦИЈА

Семинар со Лидија Георгиева

Датум:       13 март 2021, сабота           Време: 11 – 17 ч.

Место:       Јога центар – Тафталиџе, Скопје (ограничен број)
и онлајн (преку Скајп)

Навикнати сме/научени автоматски да реагираме на надворешните околности па се доживуваме како жртви, уплашени, беспомошни и очајни или депресивни.

Наспроти тоа, можеме ли да искусиме дека НИЕ ја создаваме реалноста? И, да ја ПРИФАТИМЕ ОДГОВОРНОСТА ЗА СВОЈОТ ЖИВОТ!

Со редовна практика на техниките на медитација умот станува мирен и концентриран, логичното размислување појасно, а дишењето спокојно и длабоко.

Станувате свесни за вашите квалитети и понатаму ги развивате, но и за слабостите коишто може да ги надминувате.

Се разбудува животната енергија, се активира внатрешното исцелување и се постигнува емоционална, ментална и душевна благосостојба.

Медитација не е само техника, туку начин на свесно живеење.

Пријавување до 11 март 2021 со уплата на котизација на: info@yoga.mk или тел: 071 23 87 85