КУРСЕВИ ВО ЈУЛИ И АВГУСТ
во живо и онлајн
За здравје, радост и виталност!

Курсеви во живо во Јога центарот
за ПОЧЕТНИЦИ и НАПРЕДНИ
Информации: Кети Едровска 078 488 078

Онлајн часови за напредни преку Скајп
Информации: Лидија Георгиева 071 23 87 85 – преку Viber I WhatsApp