Почетни и напредни. Во живо и онлајн преку Skype.

• НАПРЕДНА ГРУПА – ОНЛАЈН – од 6 септември, понеделник и среда 20.30

• НАПРЕДНИ ГРУПИ ВО ЖИВО:
– Вторник и четврток 19ч – групата работи
– Вторник и четврток 20.30ч – групата работи

– Понеделник и среда 19ч – од 20 септември
– Понеделник и среда 20.30ч – од 20 септември

• БРЕМЕНИ ЖЕНИ
Понеделник и среда 17.45
Информации и уписи: Кети Едровска 078 488 078

• ПОЧЕТНА ГРУПА – ВО ЖИВО И ОНЛАЈН од 28 септември
Вторник и четврток 20.30ч
Уписите се во тек.

• УТРИНСКА ГРУПА – ВО ЖИВО И ОНЛАЈН од 28 септември
Вторник и четврто 9.30
Пријавувањето е во тек.

ИНФОРМАЦИИ:
За КУРСЕВИТЕ ВО ЖИВО – информации: Кети Едровска 078 488 078
За ОНЛАЈН КУРСЕВИТЕ – информации: Лидија Георгиева 071 23 87 85 (до крај на септември преку Viber и WatsApp)
Или, пријавете се на Skype: Yoga Centre Lidija Georgieva

По потреба, часовите се водат и на англиски јазик.