Јога семинар со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

Датум:            5 февруари 2022,  сабота                        Време:11 – 17 ч.
Место:            Јога центар – Тафталиџе, Скопје и онлајн преку Скајп
Тема:

Развијте  ХРАБРОСТ да учите од СТРАВОТ
и бидете какви што посакувате
живејќи ги своите соништа!

ПРОГРАМА:
ТЕОРИЈА, медитации, практични вежби и разговор

котизација – 1800 денари до 1 февруари 2022. Потоа 2100 ден.
Котизација за учесници кои не се наши членови:
– 2100 ден. до 1 февруари, потоа 2500 ден.

„Кога би научиле да ги зауздиме и зајаваме, наместо да ги ловиме и убиваме пеперутките што постојат во стомакот, би направиле нешто несекојдневно.“