Повеќе енергија, концентрација, мудрост и спокојство
Разрешување на внатрешните конфликти и стравовитеНасочување кон позитивни, творечки мисли и благородни чувства
Отворање кон љубовта

Семинарот го  води ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

Дата:     9 април 2022, сабота                                      Време: од 11 до 17 часот

Место: Јога центар Тафталиџе, Скопје
 и преку Скајп: Yoga Centre Lidija Georgieva

Предавање: Умот и логичкото размислување е еден аспект на вас. Преку медитација научете конструктивно да го користите. Но, откријте го и другиот аспект – вашата интуиција/душа која допира до потсвесното и натсвесното. Користете го севкупниот потенцијал во разрешувањето на проблемите, конфликтите, болестите, како и за одлуките и изборите што ги правите во вашиот живот.

Практика: Техники на медитација, концентрација и релаксација кои нè водат кон медитативното искуство. (Бидете комотно облечени.)

Пријавување за семинарот до 7 април 2022 со уплата на котизација:

  • 1800 ден. за редовните членовите 3000 денари за други учесници

Информации и пријавување: тел: 071 23 87 85,  info@yoga.mk