ЈОГА ЗА БРЕМЕНИ ЖЕНИ и летни курсеви
во Јога центарот и онлајн

Повеќе енергија, виталност, здравје и радост!

За часови во живо во Јога центарот пријавете се кај Кети Едровска 078 488 078
За онлајн часови пријавете се на Skype: Yoga Centre Lidija Georgieva
Курсевите за бремени жени ги води Кети Едровска, психолог и јога учител.

Повеќе фотографии…