24.09. – 01.10. 2022, Албанија, Јонско море

Кога сте во контакт со Себе,
можете да имате квалитетна комуникација и да ги сакате и другите

Плажа Ливади

Медитации, останување во тишина, длабока релаксација,
телесни вежби и техники на дишење,
разговори за начините на себе-спознавањето (сатсанг)
– покрај море, впивајќи ја енергијата на просторот

со Лидија Георгиева

Сместувањето е по двајца во бунгалови или во стандард двокреветни соби во „Скала Бунгалови “. Се наоѓа на една од најубавите плажи на Албанската ривиера „Ливади“ во близина на Химаре.

Бунгалови

Стандард соби

Стандард собите имаат приватни бањи и заедничка тераса. Бунгаловите имаат приватни бањи и тераси. Сите се со поглед на море.

Пријавување со уплата за еден човек:
Во стандард соба: 320 евра до 15 август, 370 евра до 1 септември, потоа 420 евра
(за бунгалов дополнителни 60 евра)

Во цената се вклучени 7 ноќевања со појадок, превоз и котизација.
Ако учеството се откаже до 8ми септември 2022 се задржува 50% од цената, а потоа  се задржува 70% од цената.

Ќе организираме и две факултативни екскурзии за кои ќе се плаќа само локален транспорт  и влезница за замок (околу 150мкд)

  • Кањон Ѓипе: Пешачење од 4км низ кањонот, по што се стигнува на најубавата плажа на Јонско море во Албанија, плажа Ѓипе.
  • Посета на средновековен замок „Порто Палермо“ и плажата пред замокот.

Информации и пријавување на: Тел: 078 488 078 и 070 221 206
и на +389 71 23 87 85 (само преку
Viber и WhatsApp) или:  ldijageo@gmail.com