Почетни и напредни. Во живо и онлајн преку Skype.

 • ПОЧЕТНА ГРУПА – ВО ЖИВО И ОНЛАЈН од 4 октомври 2022

Вторник и четврток 20,30ч
Уписите се во тек.

 • НАПРЕДНИ ГРУПИ ВО ЖИВО од 12 септември 2022
  – Понеделник и среда 19ч
  – Понеделник и среда 20,30ч
  – Вторник и четврток 19ч
 • НАПРЕДНИ ГРУПИ ОНЛАЈН
  – Понеделник и среда 20,30ч – од 12 септември 2022
  – Вторник и четврток 19ч – од 4 октомври 2022
 • БРЕМЕНИ ЖЕНИ – групата работи
  Понеделник и среда 17,30
  Информации и уписи: Кети Едровска 078 488 078
 • УТРИНСКА ГРУПА – ВО ЖИВО И ОНЛАЈН од 4 октомври 2022
  Вторник и четврто 9,30

Информации:
За КУРСЕВИТЕ ВО ЖИВО – информации: Кети Едровска 078 488 078
За ОНЛАЈН КУРСЕВИТЕ – информации: Лидија Георгиева + 389 71 23 87 85 (до крај на септември преку Viber и WatsApp)
Или, пријавете се на Skype: Yoga Centre Lidija Georgieva

По потреба, часовите се водат и на англиски јазик.