во Јога центарот и онлајн преку Скајп.

Часови во понеделник и среда од 19ч.
Информации и уписи на 078 488 078
и на 071 23 87 85 само преку Viber и WhatsApp

За онлајн пријавете се на Скајп:
Yoga Centre Lidija Georgieva