Posts By: yogamk

НОВ ПОЧЕТЕН и КУРС ЗА БРЕМЕНИ ЖЕНИ
од 24 јануари 2022 (more…)

Драги наши членови и почитувачи,

во Новата 2022 година, поставете си нови цели и многу нови инспирации за повеќе љубов и радост во вашиот живот!

(more…)

Отворете се кон љубов и радост.
26 декември 2021, недела, 19 ч. (more…)

КУРСЕВИ – ЕСЕН 2021

септември 5, 2021

Почетни и напредни. Во живо и онлајн преку Skype. (more…)

КУРСЕВИ ВО ЈУЛИ И АВГУСТ
во живо и онлајн
За здравје, радост и виталност! (more…)

ЈОГА СЕМИНАР НА ПЕЛИСТЕР

Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади
10 – 13 јуни 2021, хотел „Молика“, Пелистер

со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА (more…)

Потребни се нестрашливост и храброст на патот на спознавањето, патот на љубовта, велат учителите. (more…)

За подобро здравје и внатрешен мир (more…)

Семинар за медитација

февруари 20, 2021

Насочете ја својата енергија кон љубов, здравје и среќа

(more…)

Почетни и напредни курсеви и часови за бремени жени во Јога центарот и онлајн. (more…)