Posts In: Новости

Звучната масажа и Звучна купка
Според методот на Peter Hess, 3 и 4 јуни 2022

(more…)

Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади

 со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

16 – 19 јуни 2022, хотел „Молика“, Пелистер, Битола

(more…)

9 април 2022, семинар со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

 Никогаш не сме навистина изолирани/сами, освен во својот ум. (more…)

Повеќе енергија, концентрација, мудрост и спокојство
Разрешување на внатрешните конфликти и стравовите (more…)

– ФАМИЛИЈАРЕН ПОРЕДОК НА ЉУБОВТА –
И МЕДИТАЦИЈА
ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА СТЕКНАТИТЕ УВИДИ ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО (more…)

Јога семинар со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА (more…)

НОВ ПОЧЕТЕН и КУРС ЗА БРЕМЕНИ ЖЕНИ
од 24 јануари 2022 (more…)

Драги наши членови и почитувачи,

во Новата 2022 година, поставете си нови цели и многу нови инспирации за повеќе љубов и радост во вашиот живот!

(more…)

Отворете се кон љубов и радост.
26 декември 2021, недела, 19 ч. (more…)

КУРСЕВИ – ЕСЕН 2021

септември 5, 2021

Почетни и напредни. Во живо и онлајн преку Skype. (more…)