Новости

Јога семинар со Лидија Георгиева

Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади   15 – 18 јуни 2023, хотел „Молика“, Пелистер, Битола   Тема: РАЏА...

Новогодишна медитација

Новогодишна мисла за размисла: „На крајот, само три работи се важни: колку сте сакале, колку сте биле љубезни и колку грациозно сте ги отфрлиле работите што не се наменети за вас.“ Буда

Работилница за семејни констелации

Семејната констелација е метода на работа во група што ја разви германскиот терапевт и филозоф Берт Хелингер, во средината на седумдесеттите години на минатиот век. Има за цел да го извади на виделина она што било потиснато, заборавено, или несакано да се види, било на лично или транс генерациско ниво. На тој начин повторно се воспоставува рамнотежа и севкупност на енергетското поле, како на индивидуалното, така и на семејното. Тоа носи психолошко олеснување и го придвижува процесот на исцелување на нивото на психата, телото и душата.

[dsm_facebook_feed fb_page_url=”https://www.facebook.com/JogaCentarTaftalige/” fb_show_facepile=”false” _builder_version=”4.20.0″ _module_preset=”default” custom_padding=”||0px|||” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/dsm_facebook_feed]

Јога семинар со Лидија Георгиева

Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади   15 – 18 јуни 2023, хотел „Молика“, Пелистер, Битола   Тема: РАЏА...

Започни го твоето јога патување денес!

Share This