News

RAJA YOGA – THE YOGA OF MEDITATION

Петнаесетиот по ред ЈОГА СЕМИНАР на тема РАЏА ЈОГА - ЈОГА НА МЕДИТАЦИЈАТА со Лидија Георгиева се одржа на планината Пелистер, од 15 - 18 јуни 2023....

WORKSHOP FOR FAMILY CONSTELLATIONS

И МЕДИТАЦИЈА ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА СТЕКНАТИТЕ УВИДИ ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО   Во Јога центарот – Тафталиџе, Скопје Ја води Лидија Георгиева 20 и 21 мај...

Yoga seminar with Lidija Georgieva

Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади   15 – 18 јуни 2023, хотел „Молика“, Пелистер, Битола   Тема: РАЏА...

Start your yoga journey today!