Практики

Прегрнете го духот на пролетта со Јогата

Цветовите цветаат, птиците пеат, а луѓето со рацете ја допираат почвата. Пролетта е во воздухот! Но, дали пролетта е присутна во вашата јога пракса?...

Јога практика за здрави бели дробови

Практикувањето на јога асаните помага во разградувањето на прекумерната слуз во белите дробови и нејзино исфрлање од телото. Вишокот на честички на...

Најдобрите јога положби за справување со хронична болка

ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕМЕ ЗА ХРОНИЧНАТА БОЛКА И ЈОГАТА   Охрабрувачка вест за луѓето со хронична болка е дека вежбите за умот и телото  имаат...
[dsm_facebook_feed fb_page_url=”https://www.facebook.com/JogaCentarTaftalige/” fb_show_facepile=”false” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”][/dsm_facebook_feed]

Јога семинар со Лидија Георгиева

Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади   15 – 18 јуни 2023, хотел „Молика“, Пелистер, Битола   Тема: РАЏА...

Започни го твоето јога патување денес!

Share This