Practices

Трансформативно патување со јогата на патот до родителство

Јогата, со своите повеќеслојни придобивки, се покажува како вреден придружник на патот кон природното зачнување, успехот на IVF и здравата...

MEDITATION – Experience deep stillness – the source of who you really are

ОНЛАЈН СЕМИНАР со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА Преку Скајп 11 ноември 2023, сабота, од 11 – 15 ч   МЕДИТАЦИЈА - Искусете длабок спокој – изворот на тоа што...

Јога техники за ублажување на ПМС и менструалните грчеви

Јога техники за ублажување на ПМС и менструалните грчеви   Дали сте изморени од тоа секој месец да се справувате со непријатностите и болките...

5 Best Yoga Poses to Improve Balance

Додека секојдневниот живот брзо минува, балансот може да избега од нашите раце. Но не бидете загрижени, со помош на некои од најдобрите јога...

Start your yoga journey today!