МЕДИТАЦИЈА – Искусете длабок спокој – изворот на тоа што во суштина сте

Окт 20, 2023

ОНЛАЈН СЕМИНАР со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

Преку Скајп
11 ноември 2023, сабота, од 11 – 15 ч

 

МЕДИТАЦИЈА – Искусете длабок спокој – изворот на тоа што во суштина сте

 

Ако останеме доволно долго не правејќи ништо, ќе почнеме да чувствуваме „нешто“. Тоа „нешто“ е она што, во суштина, сме.

Умот (мислите и емоциите) и логичкото размислување се еден аспект на вас. Преку
медитација научете конструктивно да го користите.

Но, откријте го и другиот аспект – вашата интуиција/душа која допира до сѐ-присутната
енергија/мудрост. Тоа е изворот на животот/креативноста и кога станува дел на вашето
секојдневие сте потполни, цели, исцелени.

Користете го севкупниот потенцијал во разрешувањето на проблемите, конфликтите,
болестите, како и за одлуките и изборите што ги правите во вашиот живот.

Медитации – увид во природата на умот, свесност за мислите и емоциите. Влегување во
состојба на свесно присуство што ве поврзува со божественото.

КОТИЗАЦИЈА – 1800 денари до 2 ноември 2023. Потоа 2100 ден.

КОТИЗАЦИЈА за учесници кои не се наши членови: 2100 ден. до 2 ноември, потоа 2500 ден.

Семинарот може да се следи онлајн и од Јога центарот.

Пријавување на: Тел: 071 23 87 85 (преку вибер и WhatsApp) и 070 564 230, во Јога центарот,
или: info@yoga.mk

Започни го твоето јога патување денес!