Рефлексија од Семинарот: Искусување на Реалноста зад Искуството на Сетилата

Рефлексија од Семинарот: Искусување на Реалноста зад Искуството на Сетилата

Од 6 до 9 јуни 2024 година, во прекрасниот хотел „Молика“, сместен во срцето на Пелистер, Битола, се одржа незаборавен јога семинар под водство на Лидија Георгиева. Овој семинар беше повеќе од обична средба за вежбање и медитација; тој беше длабоко трансформативно...
ЈОГА СЕМИНАР со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

ЈОГА СЕМИНАР со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

6 – 9 јуни 2024, хотел „Молика“, Пелистер, Битола Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади Тема: Искусување на реалноста зад искуството на сетилата   Дали сте се чувствувале изгубено во својот свет на рутина и стрес? Дали ви треба...
РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕМЕЈНИ КОНСТЕЛАЦИИ

РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕМЕЈНИ КОНСТЕЛАЦИИ

И МЕДИТАЦИЈА ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА СТЕКНАТИТЕ УВИДИ ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО   Во Јога центарот – Тафталиџе, Скопје Ја води Лидија Георгиева 2 и 3 март 2024 (сабота и недела), од 11 до 19 часот Во текот на работењето имаме пауза за ручек од еден час; понесете си храна....
Вовед во Новата Година со Јога и Медитација: Проширете ги вашите Граници и Отворете се за Нови Почетоци

Вовед во Новата Година со Јога и Медитација: Проширете ги вашите Граници и Отворете се за Нови Почетоци

Драги наши членови и пријатели на Јога центар Лидија Георгиева,   Со една искрена и позитивна енергија, ви го посакуваме мир, љубов и радост во најавата на новата година. Со еден впечатлив цитат од Јога сутрите на Патанџали, сакаме да ве водиме на патеката на...
РАЏА ЈОГА – ЈОГА НА МЕДИТАЦИЈАТА

РАЏА ЈОГА – ЈОГА НА МЕДИТАЦИЈАТА

Петнаесетиот по ред ЈОГА СЕМИНАР на тема РАЏА ЈОГА – ЈОГА НА МЕДИТАЦИЈАТА со Лидија Георгиева се одржа на планината Пелистер, од 15 – 18 јуни 2023.     Подолго време нашите членови имаа желба да се запознаат со овој дел од јогата и да научат...
РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕМЕЈНИ КОНСТЕЛАЦИИ

РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕМЕЈНИ КОНСТЕЛАЦИИ

И МЕДИТАЦИЈА ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА СТЕКНАТИТЕ УВИДИ ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО   Во Јога центарот – Тафталиџе, Скопје Ја води Лидија Георгиева 20 и 21 мај 2023 (сабота и недела), од 11 до 19 часот Во текот на работењето имаме пауза за ручек од еден час; понесете си храна....