Медитација за Духовно Исцелување: Вовед во Едномесечниот Курс

Медитација за Духовно Исцелување: Вовед во Едномесечниот Курс

Дали некогаш сте размислувале за медитацијата како пат кон духовно исцелување? Секојдневниот стрес и предизвиците на современиот живот често нè оставаат со чувство на изгубеност и недостаток на внатрешен мир. Но, што ако ви кажеме дека постои начин да го пронајдете...
РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕМЕЈНИ КОНСТЕЛАЦИИ

РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕМЕЈНИ КОНСТЕЛАЦИИ

И МЕДИТАЦИЈА ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА СТЕКНАТИТЕ УВИДИ ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО   Во Јога центарот – Тафталиџе, Скопје Ја води Лидија Георгиева 27 и 28 април 2024 (сабота и недела), од 11 до 19 часот Во текот на работењето имаме пауза за ручек од еден час; понесете си храна....
ЈОГА СЕМИНАР со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

ЈОГА СЕМИНАР со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

6 – 9 јуни 2024, хотел „Молика“, Пелистер, Битола Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади Тема: Искусување на реалноста зад искуството на сетилата   Дали сте се чувствувале изгубено во својот свет на рутина и стрес? Дали ви треба...
РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕМЕЈНИ КОНСТЕЛАЦИИ

РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕМЕЈНИ КОНСТЕЛАЦИИ

И МЕДИТАЦИЈА ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА СТЕКНАТИТЕ УВИДИ ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО   Во Јога центарот – Тафталиџе, Скопје Ја води Лидија Георгиева 2 и 3 март 2024 (сабота и недела), од 11 до 19 часот Во текот на работењето имаме пауза за ручек од еден час; понесете си храна....
Трансформативно патување со јогата на патот до родителство

Трансформативно патување со јогата на патот до родителство

Јогата, со своите повеќеслојни придобивки, се покажува како вреден придружник на патот кон природното зачнување, успехот на IVF и здравата бременост, придонесувајќи за целокупна благосостојба. За желбата да се биде мајка Постојаните обиди за забременување можат да...