Медитација за Духовно Исцелување: Вовед во Едномесечниот Курс

Апр 22, 2024

Дали некогаш сте размислувале за медитацијата како пат кон духовно исцелување? Секојдневниот стрес и предизвиците на современиот живот често нè оставаат со чувство на изгубеност и недостаток на внатрешен мир. Но, што ако ви кажеме дека постои начин да го пронајдете тој мир во вас?

 

Едномесечен Курс: Медитација за Духовно Исцелување

 

Имаме задоволство да ве поканиме на нашиот едномесечен курс посветен на медитацијата за духовно исцелување. Овој курс ќе се одржува од 13 мај до 5 јуни 2024 година, секој вторник и четврток од 20:30 часот. Имате можност да учествувате лично во Јога центарот или онлајн преку Skype.

 

Што ќе научите?

 

Во текот на овој курс, ќе истражиме различни техники на медитација кои се дизајнирани да ви помогнат да го смирите умот, да се ослободите од негативните емоции и да го отворите патот кон вашиот внатрешен мир и хармонија.

 

Што добивате од медитацијата?

 

Буда еднаш бил прашан што добива од медитацијата, на што тој одговорил: “Ништо.” Но, истовремено даде искрен одговор за сè што изгубил: бес, вознемиренист, депресија, несигурност, страв од стареење и од смрт. Ова е моќната сила на медитацијата – тоа не само што ве ослободува од негативните аспекти на животот, туку и ви дава можност да пронајдете вистинска смисла на вашиот живот.

 

Донации и Пријавување

 

Редовни Членови: 1000 денари

Нови Членови: 3000 денари

 

За повеќе информации и за да се пријавите, контактирајте не на телефонскиот број 071 23 87 85 или преку нашата онлајн платформа.

 

Не пропуштајте ја оваа прекрасна можност да го искусите благодатето на медитацијата и да го предводите вашиот живот во пат кон духовно исцелување и хармонија. Ве чекаме! 🌿🔰🙏

Започни го твоето јога патување денес!