ЈОГА СЕМИНАР со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

ЈОГА СЕМИНАР со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

6 – 9 јуни 2024, хотел „Молика“, Пелистер, Битола Вежбање во природа, долги прошетки и медитации на планинските ливади Тема: Искусување на реалноста зад искуството на сетилата   Дали сте се чувствувале изгубено во својот свет на рутина и стрес? Дали ви треба...
РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕМЕЈНИ КОНСТЕЛАЦИИ

WORKSHOP FOR FAMILY CONSTELLATIONS

И МЕДИТАЦИЈА ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА СТЕКНАТИТЕ УВИДИ ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО   Во Јога центарот – Тафталиџе, Скопје Ја води Лидија Георгиева 2 и 3 март 2024 (сабота и недела), од 11 до 19 часот Во текот на работењето имаме пауза за ручек од еден час; понесете си храна....
Трансформативно патување со јогата на патот до родителство

Трансформативно патување со јогата на патот до родителство

Јогата, со своите повеќеслојни придобивки, се покажува како вреден придружник на патот кон природното зачнување, успехот на IVF и здравата бременост, придонесувајќи за целокупна благосостојба. За желбата да се биде мајка Постојаните обиди за забременување можат да...
Вовед во Новата Година со Јога и Медитација: Проширете ги вашите Граници и Отворете се за Нови Почетоци

Introduction to the New Year with Yoga and Meditation: Expand Your Boundaries and Open Yourself to New Beginnings

Драги наши членови и пријатели на Јога центар Лидија Георгиева,   Со една искрена и позитивна енергија, ви го посакуваме мир, љубов и радост во најавата на новата година. Со еден впечатлив цитат од Јога сутрите на Патанџали, сакаме да ве водиме на патеката на...
МЕДИТАЦИЈА – Искусете длабок спокој – изворот на тоа што во суштина сте

MEDITATION – Experience deep stillness – the source of who you really are

ОНЛАЈН СЕМИНАР со ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА Преку Скајп 11 ноември 2023, сабота, од 11 – 15 ч   МЕДИТАЦИЈА – Искусете длабок спокој – изворот на тоа што во суштина сте   Ако останеме доволно долго не правејќи ништо, ќе почнеме да чувствуваме „нешто“. Тоа...